Log on:
Funciona amb Elgg

CENT :: Blog :: Archives

November 2007

November 14, 2007

Multics (Multiplexed Information and Computing Service) es un sistema operatiu de temps compartit per a mainframes que va ser començat a desenvolupar al MIT com a projecte al 1964. La última instal.lació en producció es va tancar en l'any 2000

La seua influencia en el desenvolupament posterior dels sistemes operatius es notòria. Es considerat el introductor de molts conceptes com el dynamic linking i els sistemes de fitxers jeràrquics entre altres i antecessor directe del UNIX.

Mes informació a Multicians

Keywords: Open Source

Escrit per CENT - Toni Bellver | 0 comment(s)

November 23, 2007

BugLabs esta fabricant una col·lecció de mòduls hardware que es poden interconnectar i després programar per a construir-te un gadget a mida. Tot gira al voltat d'una BUGbase (small hackable linux computer) a la que es connecten BUGmodules (un receptor GPS, una pantalla tàctil ...) i tot es pot programar amb una SDK open source, el BUG Module Interface. Les interconnexions es realitzen amb protocols d'Internet i cada element te el seu propi URL.
El exemple que ells mateixa posen de gadget possible es afegir a la BUGbase un GPS i una càmera digital que es podria programar per a publicar les fotos geolocalitzades automàticament en un lloc tipus Flickr.
Mes info en : Webware on fan una analogia encertada "The Lego of Gadgets" que també arreplega Wayne Hodgins, un dels pares dels objectes d'aprenentatge.

Keywords: gadgets, Open Source

Escrit per CENT - Toni Bellver | 0 comment(s)