Log on:
Funciona amb Elgg

CENT :: Blog :: Archives

April 2006

April 04, 2006

«DOOR (Digital Open Object Repository) is a free learning object repository implementing IMS metadata and content package specifications. It's usefull to all organizations producing, storing and reusing digital learning contents.»

En aquesta fase d'implementació generalitzada de LMS (Learning Management Systems, sistemes de gestió de l'aprenentatge), una de les necessitats més òbvies encara no resoltes és la d'un LCMS (learning content management systems, sistema de gestió de continguts d'aprenentatge) que sigui autònom, però que estigui perfectament integrat amb el LMS. En aquest camp l'oferta de programari -tancat i obert- encara no és tan àmplia. Caldrà tenir en compte aquest nou projecte. La versió 0.1 de DOOR és del mes passat. Els autors pertanyen a la Università della Svizzera italiana i pareix que tenen previst integrar la seva aplicació amb Moodle.

[via EdTechPost]

Keywords: eve/a Moodle repositoris

Escrit per CENT - Carles Bellver | 0 comment(s)

April 07, 2006

La revista "UOC Papers", publica un article de la professora Raquel Xalabarder (Universitat Oberta de Catalunya (UOC)) dedicat a explicar les llicències Creative Commons (CC) des del contexte de les lleis europees i espanyoles sobre propietat intel·lectual i drets d'autor. Un text realment interessant i altament recomanable. El pròleg és de l'Ignasi Labastida, l'ánima de Creative Commons al nostre país i a l'estat espanyol.


[Via lafarga.cat]

Keywords: Creative Commons, drets d'autor, propietat intel·lectual, Raquel Xalabarder, UOC Papers

Escrit per CENT - Jordi Adell | 0 comment(s)