Log on:
Funciona amb Elgg

CENT :: Blog :: Archives

February 2005

February 10, 2005

[Imported from Sierto 1.0]

Almenys els de Microsoft sembla que sí. Un d'ells confessa al seu blog que abans de fer públic el codi font d'una certa aplicació (part del .NET) n'haurien de depurar els comentaris introduïts pels programadors: «No swear words, no bad jokes on the part of developers, no references to specific customers, no geo-political faux pas.» És a dir, esporgar tots els renecs, acudits inapropiats, referències als clients, etc. I com que són mig milió de línies de programa, doncs la cosa va per llarg.

Slashdot: «Why MS is Not Opening More Source Code».

Escrit per CENT - Carles Bellver | 0 comment(s)

February 16, 2005

[Imported from Sierto 1.0]

Personal Wiki: una llista d'aplicacions per a tenir un wiki en l'ordinador personal (linux, mac, windows, palm...), sense necessitat d'instal·lar-se en un servidor i/o posar-lo en xarxa.

Keywords: wikis

Escrit per CENT - Carles Bellver | 0 comment(s)

February 22, 2005

[Imported from Sierto 1.0]

Més informació sobre aquest nou estil d'aplicacions web: «Ajax: a New Approach to Web Applications». Ajax significa Asynchronous JavaScript + XML. La idea és que el client web faci part de la feina per mitjà del Javascript i que es comuniqui amb el servidor quan calgui, en background, sense bloquejar la interfície d'usuari, usant XMLHttpRequest. És com funcionen Gmail i altres aplicacions semblants.

Keywords: Ajax

Escrit per CENT - Carles Bellver | 0 comment(s)