Log on:
Funciona amb Elgg

Suso :: Blog :: Archives

June 2004

June 10, 2004

[Imported from Sierto 1.0]

La desvergonya de la $$$$ no té límit. Barrapunto i ACP Sindominio, ens conten l'últim intent de la $$$$ -en col·laboració amb Vale Music, de crear consciència nacional anti-pirates (un disc titulat "No a la pirateria") presentant a "14 jóvenes valores".

A la contraportada del disc, entre moltes altres barbaritats, la $$$$ diu coses com que un "mantero" pot arribar a guanyar 3000 euros en un mes (em sembla que han afegit un zero, com podrien haver afegit dos, i s'han quedat tan amples). També diu que Espanya està al nivell d'Ucrania i Xina en pirateria i que, per tant, és tercermundista, quan els tercermundistes i del segle XVIII són ells, comportant-se com autèntics "mercaders d'autors-esclaus". I per finalitzar, diu que ens presenten a "14 jóvenes promesas" que per culpa de la pirateria no han pogut publicar el seu treball. Si algú escolta el disc ja em dirà si ha sigut per això o per altres motius. Algú que ja l'ha escoltat pensa que es "es malo malo pero con ganas". Però "para gustos colores". ;-)
I ara, per a desfogar-me: aquests de la $$$$ són uns estafadors i mentiders i una vegada més es comporten com la màfia del sector, manipulant al públic, amb el permís de tots els responsables polítics.

Escrit per Suso | 0 comment(s)