Log on:
Funciona amb Elgg

Suso :: Blog :: Archives

January 2004

January 01, 2004

[Imported from Sierto 1.0]

Softcatalà informa que Antoni Mirabete i Eugeni Alonso, dos professors del Servei Informàtic i Telemàtic (SIT) de l'Institut d'Educació Secundària Miquel Biada, han creat una distribució de GNU/Linux basada en Knoppix totalment en català que es pot arrancar des d'un CD-ROM sense necessitat de fer cap instal·lació. Una oportunitat perfecta per endinsar-se en el món de Linux d'una forma senzilla.

Font: Softcatalà

Escrit per Suso | 0 comment(s)

January 14, 2004

[Imported from Sierto 1.0]

Una notícia de El Mundo informa que Adobe ha anunciat que PhotoShop, el seu programari de tractament d'imatges, incloura una tecnologia per evitar la falsificació de bitllets. Segons la notícia, la decisió ha sigut presa a petició dels governs i banquers internacionals.

Es a dir, que el PhotoShop no deixarà tractar imatges de bitllets, tant si és fa amb la finalitat de falsificar i estafar com si no. Una altra vegada es sacrifica la llibertat per la seguretat. En aquesta ocasió per uns fotuts papers que simbolitzen el poder. Ells s'ho perdran, a partir d'ara tots els falfisicadors del món canviaran de programari. :-)

Escrit per Suso | 0 comment(s)

January 21, 2004

[Imported from Sierto 1.0]

L'Asociación de Internautas informa que la SGAE està estudiant la possibilitat de crear un cànon pels discos durs. Es veu que els propòsits d'aquesta organització mafiosa per al 2004 no han canviat i, com l'any passat, no hi ha un sól dia en que el tio Teddy y sus "compinches" no pensen en com traure més diners. Sembla ser que la idea de la SGAE és "la extensión del canon sobre todo tipo de discos duros, no sólo de ordenador sino de cualquier otro aparato, por ejemplo, descodificadores digitales con capacidad de almacenaje". I jo em pregunte, què és la SGAE, a més d'un organització recaudadora? En què es diferència de l'Agència Tributària? En què es diferència de la Cosa Nostra? En què es diferència d'una garrapata?

Però tot no és roïn i també han hagut "duras protestas por el proyecto de la SGAE de extender el canon a los discos duros" i la Asociación de Internautas ens conta com defensar-se del cànon.

La font: Asociación de Internautas

Escrit per Suso | 0 comment(s)