Log on:
Funciona amb Elgg

Suso :: Blog :: Archives

November 2003

November 08, 2003

[Imported from Sierto 1.0]

Ara resulta que Google estrena el Deskbar, per buscar a la xarxa sense navegador. Encara està en fase de proves però es veu que consisteix en un programa descarregable, que de moment només funciona amb Windows i que permet fer búsquedes a Internet sense necessitat d'obrir cap navegador. La búsqueda es fa mitjançant una barra de tasques que funciona mentre és en marxa qualsevol altra aplicació. Els resultats de la búsqueda es poden veure a una xicoteta pantalla.
Cnet es fa ressò de la novetat, i considera que la possibilitat de fer búsquedes sense necessitat de navegador és un ‘gol’ de Google a les grans empreses que dominen l’escriptori dels ordinadors domèstics, sobretot Microsoft.

[Font: Vilaweb]

Escrit per Suso | 0 comment(s)

November 12, 2003

[Imported from Sierto 1.0]

El dia 20 de novembre es presentarà públicament eDemocracia al Círculo de Bellas Artes de Madrid (Sala Cine) amb una jornada titulada: Retos y límites de las Nuevas Tecnologías para la acción, para la participación y para la representación política.

L'objectiu de eDemocracia és reflexionar, des d'una perspectiva plural, sobre la participació democràtica, la representació i la regeneració política dels partits i, per suposat, sobre la democràcia i la política electròniques. Segons els organizadors "democracia digital es más democracia".

Encapçalen 'eDemocracia', entre altres, David Casacuberta (professor de Filosofia de la Universitat Autònoma de Barcelona), José Antonio Gómez-Yáñez (sociòleg i professor de la Universidad Carlos III), Santiago Alonso Lord (politòleg) i Antoni G. Rubí (consultor polític).

Escrit per Suso | 0 comment(s)

November 13, 2003

[Imported from Sierto 1.0]

Segons els seus fundadors, A-Ràdio es una ràdio lliure que ha nascut a Castelló de la Plana per actuar a La Plana i les comarques dels voltants. És una ràdio lliure i autogestionada. No depenen de cap institució ni grup polític i pretenen ser un espai d'expressió i contrainformació realment lliure i independent.

El manifest fundacional.

De moment, està emitint en proves i ja es pot escoltar.

[Font: Un Altre Castelló]

Escrit per Suso | 0 comment(s)