Log on:
Funciona amb Elgg

Suso :: Blog :: Archives

March 2004

March 25, 2004

[Imported from Sierto 1.0]

Aquest matí he llegit a El País una notícia sobre les Eco-escoles. Es veu que hi ha una campanya internacional, que es diu així, Eco-escoles, que preten potenciar l'educació ambiental als centres d'ensenyament de primària i secundària.

La ADEAC (Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor) és l'encarregada de desenvolupar el programa a l'estat espanyol, com a membre de la Foundation for the Environmental Education, difussora a nivell mundial d'aquest projecte.

Escrit per Suso | 0 comment(s)

March 31, 2004

[Imported from Sierto 1.0]

Un estudi de la Universitat de North Carolina i de la Universitat de Harvard diu que les xarxes PSP tenen un efecte molt reduït sobre les vendes. Ho conta CNET News ("Music sharing doesn't kill CD sales, study says") i El Mundo ("Un estudi conclou que las xarxes P2P tenen un efecte mínim sobre les vendes")

És per a ser optimistes però, com és natural, "la asociación de las discográficas estadounidenses (RIAA) rechazó los resultados por inconsistentes y aseguró que sus propios estudios demostraban que cuantas más descargas haya, menos se compra".

Estan penjats els que pensen que jo hagués comprat tot el que he baixat d'Internet. Ni tan sols un 1% del total. Però es clar, és una de les excuses per sancionar l'intercanvi gratuït de fitxers.

El nostre sistema econòmic -i social- promou la compra i venda dels productes i sanciona els intercanvis sense ànim de lucre, siga el que siga. Tot pels putos diners, que els hem convertit en necessaris i imprescindibles.

Esperem que no arribe el dia que veiem pels carrers i establiments aquest cartell: "Es prohibeix l'intercanvi de productes sense ànim de lucre".

Escrit per Suso | 0 comment(s)