Webinars i altres recursos formatius sobre disseny de qüestionaris per a exàmens en línia

De cara al pròxim període d’exàmens, des del CENT hem organitzat dos nous webinars per a resoldre dubtes sobre creació i configuració de qüestionaris amb l’Aula Virtual. Aquests webinars, a càrrec de Puri Andrés (CENT) i Clara Andrés (Departament de Psicologia Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia) tindran lloc en les dates i horari següents:

  1. Dilluns 21 de desembre de 2020 15:00-16:30
  2. Dilluns 11 de gener de 2021 15:00-16:30

El professorat de l’UJI pot participar en qualsevol de les dues sessions, o en ambdues. No es requereix inscripció prèvia i no hi ha límit d’assistents. En el missatge del tauler d’anuncis, a l’Aula Virtual, podeu trobar l’enllaç del Meet i copiar els esdeveniments al vostre calendari.

D’altra banda, us recordem que sobre aquest mateix tema teniu a la vostra disposició un curs d’autoformació i una guia. En la primera part de la guia trobareu una sèrie de recomanacions pedagògiques per a configurar un qüestionari com a prova d’avaluació i crear i redactar les preguntes. La segona part és un recorregut pas a pas per la configuració i edició d’un qüestionari i la creació dels diferents tipus de preguntes.

Així mateix, com ja sabeu, podeu utilitzar el fòrum de suport en qualsevol moment per a preguntar qualsevol dubte sobre l’Aula Virtual.