Vídeos

Aquesta secció inclou vídeos formatius i informatius de diversos tipus: tutorials que ensenyen algunes tècniques bàsiques, entrevistes amb professorat de l'UJI o experts externs sobre l'ús de les noves tecnologies en la docència i enregistraments d'algunes conferències i seminaris.

Si hi esteu interessats, podeu posar-vos en contacte amb el CENT i podem parlar sobre la possibilitat de gravar una entrevista.

En aquest videotutorial us ensenyem com crear i configurar un esdeveniment recurrent en Google Calendar per a la docència en línia o híbrida d’una assignatura. L'enllaç de Meet pot ser el mateix per a les diferents sessions, encara que tinguen lloc en dies de la setmana diferents.

En aquest videotutorial veurem com l'estudiantat pot reservar una cita amb el professorat utilitzant el calendari de Google.

En aquest videotutorial aprendrem a utilitzar el calendari de Google per a gestionar el temps de tutories, a fi que l'estudiantat trie una franja horària per a vindre a tutories presencials al nostre despatx o per a realitzar una videoconferència.

Taula redona en la quarta sessió de treball per al disseny del Pla UJI digital. Ponències convidades de Mercè Cabo (UPF) i Antonio Pérez (UPV). Universitat Jaume I, Menador espai cultural, 22 de novembre de 2019.

Ponència convidada de Fermín Serrano Sanz en la tercera sessió de treball per al disseny del Pla UJI digital. Universitat Jaume I, Facultat de Ciències Humanes i Socials, 25 d'octubre de 2019.

Ponència convidada de Mercè Gisbert en la segona sessió de treball per al disseny del Pla UJI digital. Universitat Jaume I, Menador espai cultural, 10 de maig de 2019.

Videoconferència amb Christine Redecker sobre la competència digital docent en la primera sessió de treball per al disseny del Pla UJI digital.

Vídeo de la ponència de Jordi Adell en la IV Jornada sobre Innovació Educativa utilitzant TIC ujilliurex17. 10 de maig de 2017, Universitat Jaume I.

Vídeo de la ponència de Francesc Esteve en la IV Jornada sobre Innovació Educativa utilitzant TIC ujilliurex17. 10 de maig de 2017, Universitat Jaume I.