vídeo

Tecnologies de vídeo.

Com gravar la pantalla en un ordinador Windows o Mac

Gravar la pantalla de l'ordinador pot resultar molt útil, per exemple per a mostrar a l'estudiantat el funcionament d'una aplicació. Es pot fer prou fàcilment amb ordinadors Windows o Mac, sense necessitat d'instal·lar programari addicional. El resultat és un fitxer de vídeo que podeu penjar en l'Aula Virtual o compartir amb Google Drive.

En un Mac, podeu utilitzar l'aplicació QuickTime Player, inclosa en el sistema operatiu. En un ordinador Windows, haureu d'activar la barra de jocs. En els videotutorials següents us ensenyem com fer-ho.

Guia d’iniciació a la docència en línia

L'Aula Virtual de l'UJI, junt amb les aplicacions de Google, o G Suite for Education, permet donar suport en línia a la vostra docència presencial, així com, si escau, desenvolupar la docència totalment en línia (per exemple, en els màsters a distància).

En aquesta guia oferim al professorat unes orientacions i recomanacions bàsiques per a començar a realitzar la docència en línia.

  • Acompanyament i tutorització de l'estudiantat amb l'Aula Virtual
  • Adaptació de materials d'aprenentatge
  • Classes i tutories per videoconferència
  • Gravació de vídeos
  • Compartir fitxers grans mitjançant Google Drive

Projecte pilot de projecció sense fils en les aules de l'UJI

L’objectiu d’aquest projecte és integrar en la infraestructura de les aules de l’UJI un mecanisme per a la projecció sense fils des de dispositius mòbils d’ús corrent. S'espera que la projecció des dels dispositius de l’estudiantat facilite metodologies d'aprenentatge actiu i participatiu.