Presentació de la sala d'autogravació de la Biblioteca

Aquesta setmana s’ha presentat la primera sala d’autogravació de l’UJI, situada en la Biblioteca, que pot facilitar la gravació de vídeos a tota la comunitat universitària. Qualsevol PDI, estudiant o PTGAS podrà, amb reserva prèvia, gravar-se de forma autònoma i emportar-se el seu vídeo per a fer-lo servir en les seues assignatures o activitats de formació.

La instal·lació d’aquest tipus d’espais és una de les accions previstes en el Pla UJI Digital, document aprovat en març de 2020 amb la finalitat de guiar i promoure la transformació digital de l’UJI en totes les seues dimensions.

En el disseny d’aquesta sala es va partir de models utilitzats en universitats nord-americanes, caracteritzats per l’automatització i la facilitat d’ús. Per a gravar un vídeo en la sala d’autogravació només cal inserir una memòria USB, on es guardarà el vídeo, i prémer un pedal per a iniciar la gravació i per a finalitzar-la. El procediment resulta d’allò més senzill.

L’ús d’aquesta sala es podrà reservar en línia a partir del començament del curs pròxim 2021-2022. Si voleu accedir-hi abans, podeu contactar amb el CENT.

Trobareu més informació i instruccions completes en la pàgina web de la sala d’autogravació.