Sessió informativa sobre el projecte Eportfolio UJI

Com ja sabeu, la Universitat Jaume I va iniciar fa uns anys un projecte per a avaluar la implementació d'una eina d'eportfolio que potenciara un estil d'aprenentatge autònom, actiu i continuat (lifelong), en la línia dels principis que inspiren l'EEES. A hores d'ara, com a resultat d'aquest projecte encara en marxa, el professorat de l'UJI té a la seua disposició un servidor Mahara, programari d'eportfolio de codi font obert que s'integra fàcilment amb Moodle i per tant amb la nostra Aula Virtual.

Si voleu utilitzar Mahara durant el pròxim curs 2010-2011, només cal que ens comuniqueu per correu electrònic en la bústia cent@uji.es les dades i característiques de la assignatura o curs corresponent: codi i títol, nombre estimat d'alumnes, caràcter presencial, semipresencial o a distància, etc.

D'altra banda, si esteu interessats en Mahara i l'eportfolio, us convidem a assistir a una sessió informativa sobre aquests temes el pròxim dia 28 de juny, de 12 a 13,30 h, a l'aula JB1203AA de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques. En primer lloc us explicarem breument les funcions de l'eportfolio com a metodologia d'avaluació i d'aprenentatge. Tot seguit us demostrarem les característiques bàsiques de Mahara. No es requereix inscripció prèvia.