Seminari sobre PLE

Ponent: Jordi Adell
Data: divendres 18 de febrer de 2011, de 12 a 14 h
Lloc: CENT (Edifici d'Investigació 2 de l'UJI)

El PLE (Personal Learning Environment o entorn personal d'aprenentatge) és un dels conceptes que concita major interès actualment en els cercles de la tecnologia educativa. El PLE és un producte de la confluència de diversos factors, entre ells la disponibilitat de les eines i serveis del Web 2.0 i la necessitat de desenvolupar competències com "aprendre a aprendre". No obstant això, no es tracta d'un sistema tecnològic o una "plataforma", sinó d'un nou enfocament sobre com podem utilitzar les tecnologies de la informació i la comunicació en la formació inicial i permanent.

En aquest seminari es definiran el concepte de PLE i els seus pressuposts epistemològics i s'exploraran algunes de les seues implicacions didàctiques. Finalment s'oferiran algunes idees sobre com s'està utilitzant en l'ensenyament universitari.

Els seminaris de tecnologia educativa del CENT estan oberts a la participació de tothom. No es requereix cap mena d’inscripció prèvia, però per motius d'organització i d'espai us agrairem que ens comuniqueu per correu electrònic a cent@uji.es la vostra intenció d'assistir-hi.

AdjuntMida
PDF icon Adell_Castaneda_2010.pdf79.93 KB