Seminari sobre Moodle 2 i Mahara 1.3

Ponent: Carles Bellver
Data: divendres 29 d'octubre de 2010, de 12 a 13,30 h
Lloc: CENT (Edifici d'Investigació 2 de l'UJI)

Us convidem a participar en el proper seminari de tecnologia educativa del CENT, centrat en aquesta ocasió en les novetats de dues aplicacions molt importants per a l'UJI: Moodle (la base de la nostra Aula Virtual) i Mahara (el programari utilitzat en les nostres experiències pilot d'eportfolio).

Moodle 2 és una versió totalment renovada, amb una arquitectura més oberta (connexió amb repositoris i sistemes d'eportfolio, implementació de serveis web, compatibilitat amb IMS CC) i tota mena de millores i funcions noves: activitats condicionals, integració de blogs externs, navegació més fàcil, pàgina d'inici més personalitzable, nous mòduls de wikis i tallers, etc.

D'altra banda, Mahara 1.3 presenta igualment moltes millores quant a la usabilitat i la presentació dels eportfolios.

Aquestes noves versions tardaran encara un temps a estar disponibles per als usuaris de l'UJI, atès que comporten canvis considerables en la interfície d'usuari i generalment preferim no efectuar actualitzacions tan importants durant el curs acadèmic. Tot i això, resultarà sens dubte molt interessant començar a conèixer les novetats que ens trobarem pròximament.

Els seminaris de tecnologia educativa del CENT estan oberts a la participació de tothom. No es requereix cap mena d'inscripció prèvia, però per motius d'organització i d'espai us agrairem que ens comuniqueu per correu electrònic a cent@uji.es la vostra intenció d'assistir-hi.

Més informació sobre les novetats de Moodle i Mahara:

(Recordeu que el CENT s'ha traslladat. En la nostra pàgina de contacte trobareu sengles plànols que us poden ajudar a localitzar-nos dins del campus i dins de l'Edifici d'Investigació 2.)