Ús de recursos multimèdia en les aules de l'UJI

Pot utilitzar els recursos multimèdia de l'aula una persona que no siga membre del professorat de l'UJI?

Aquesta informació podria no estar actualitzada.

El personal extern, per exemple el professorat extern d’un màster, també pot utilitzar els recursos multimèdia de l’aula. Heu de tenir en compte els punts següents:

  1. Per a engegar la il·luminació i la climatització de l'aula es necessita una targeta d'identificació. Si un/a professor/a de l'UJI acompanya el personal extern pot utilitzar la seua targeta. En cas contrari, les consergeries dels centres disposen de targetes d’ús compartit que us poden proporcionar.
  2. Per a utilitzar l'ordinador de la taula multimèdia és necessari disposar d'un compte d’usuari de l'UJI. Podeu sol·licitar al vostre departament la creació de comptes temporals per a personal extern.
  3. Un ordinador portàtil es pot utilitzar sense compte d'usuari de l’UJI, però la connexió a la xarxa sí que requereix un compte de l'UJI, un compte d’una altra universitat compatible amb Eduroam, o un compte temporal per a usuaris sense vinculació amb l’UJI. Trobareu informació sobre la configuració d'Eduroam i la creació de comptes temporals d'accés a la xarxa sense fils en el web connectaxarxa.uji.es.