Novetats de Google Meet: visualització fins a quaranta-nou participants i controls d'amfitrió

Avui hem comprovat que començaven a aparèixer en els comptes d’usuari de l’UJI algunes de les novetats de Google Meet recentment anunciades. Són les següents:

  • Ampliació de la visualització en mosaic fins a quaranta-nou participants. Fins ara només es podien visualitzar setze participants simultàniament.
  • Controls d'amfitrió en les opcions de configuració. L’organitzador/a d'una videoconferència pot desactivar algunes opcions per a restringir les funcions que tenen disponibles la resta de participants:
    • Accés ràpid. Per defecte, qualsevol persona autenticada amb un compte d'usuari de l'UJI pot entrar lliurement en una videoconferència de Meet organitzada a l’UJI, sempre que en tinga l’enllaç. Si es desactiva aquesta opció, només podran entrar a la videoconferència les persones invitades mitjançant Calendar. Qualsevol altra persona que intente entrar-hi haurà de ser autoritzada per l’organitzador/a.
    • Compartició de pantalla. Per defecte, qualsevol participant pot compartir la pantalla del seu dispositiu. Si es desactiva aquesta opció, només l'organitzador/a podrà compartir la pantalla.
    • Enviament de missatges de xat. Per defecte, qualsevol participant pot escriure en el xat de la videoconferència. Si es desactiva aquesta opció, només l'organitzador/a podrà enviar missatges al xat.

Hem incorporat aquesta informació a les Instruccions per a l’ús de Google Meet.