Inici del curs sobre disseny, realització i revisió de cursos en línia

Avui comencem un curs de formació sobre disseny de cursos en línia. Es desenvoluparà totalment en línia, en l’Aula Virtual de l’UJI, i aplegarà més de dos-cents setanta participants. És un altre dels cursos inclosos en el Pla de Formació Docent del Professorat, en coordinació amb el Pla UJI Digital, per tal de donar resposta a la situació generada per l’emergència sanitària de la COVID-19.

Aquest curs es basa en la Guia per al disseny de cursos en línia que vam començar a preparar fa mesos i vam publicar el 12 de març passat. Es tracta d’una eina que inicialment vam pensar, sobretot, per a donar suport als màsters a distància, però que també havia de servir per a cursos semipresencials, o presencials amb suport a l’Aula Virtual. Amb el pas a la docència en línia ha resultat molt útil en tots els estudis i activitats de formació de l’UJI.

Per a complementar la guia, hem creat un manual d’ús que explica amb més detall cada un dels criteris i suggereix idees i recursos addicionals. Tant la guia com el manual d’ús es fan públics amb la llicència oberta Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons. Podeu trobar ambdós documents en la pàgina de la Guia per al disseny de cursos en línia.