Visualització de participants en mosaic i altres novetats de Google Meet

Aquests dies s’estan començant a desplegar algunes novetats prèviament anunciades per Google:

  • Start or join a Google Meet video meeting directly from Gmail. A partir d'ara podrem iniciar una videoconferència amb Meet, o unir-nos a una, directament des de Gmail.
  • See up to 16 Google Meet participants at once with tiled layout. En videoconferències d'un màxim de setze participants, tindrem l'opció de visualitzar-los tots alhora en una quadrícula (el disseny de la qual s'anirà adaptant en funció del nombre de participants). No caldrà, per tant, instal·lar cap extensió de Chrome per a aconseguir aquest tipus de visualització.
  • Present high-quality video and audio in Google Meet. Junt amb les opcions de compartir la pantalla completa o una finestra, també podrem compartir una pestanya individual del navegador Chrome. A més a més, si en aquesta pestanya reproduïm un vídeo, el vídeo es transmetrà amb àudio a tots els participants (fins ara no era possible transmetre l'àudio dels vídeos, ja que només es transmetia l'àudio del micròfon).

Aquestes novetats s’estan incorporant automàticament. Alguns usuaris ja les tenen disponibles ara mateix en entrar a Meet o Gmail, i altres les rebran al llarg dels pròxims dies.