Disseny i realització de MOOC en la Universitat Jaume I

Obertura i tancament del MOOC. Termini d'inscripció

Aquesta informació podria no estar actualitzada.

El MOOC ha d’estar disponible (Administració del curs > Paràmetres > Visible > Mostra) des del mateix moment en què comenceu a fer-ne difusió, de manera que les persones interessades s’hi puguen inscriure.

Quan haja finalitzat el MOOC, us recomanem que el mantingueu obert com a mínim durant un mes, per tal que els participants puguen baixar el certificat, consultar els continguts i utilitzar els fòrums. La data de tancament s’haurà d’anunciar amb antelació en el fòrum de notícies.

Pel que fa a la data límit d’inscripció, heu de definir-la en Administració del curs > Usuaris > Mètodes de matriculació > Automatrícula > Data límit. Tingueu en compte que, si no definiu i habiliteu aquest paràmetre, les persones interessades podrien inscriure’s durant tot el període de realització del MOOC. D’altra banda, quan es tracte d’una nova edició d’un MOOC ja realitzat anteriorment, assegureu-vos que no es manté la data límit d’una edició anterior, ja que això faria que no es pogueren inscriure nous participants.