Formació sobre Aula Virtual, Web 2.0 i disseny de presentacions

Aquesta informació podria no estar actualitzada.

Us informem sobre les activitats de formació següents, organitzades pel CENT, que es realitzaran durant el pròxim període d’exàmens de gener-febrer de 2008. Per a inscriure-us en aquestes activitats podeu enviar un missatge a l’adreça de correu cent@uji.es o telefonar a l’extensió 9057.

(Us recordem que si necessiteu formació bàsica de nivell introductori sobre Aula Virtual podeu consultar la programació de l’USE.)

Qüestionaris Aula Virtual

Durada: 8 hores
Dates i horaris: 24 i 28 de gener de 2008 de 10 a 14 h
Lloc: ESTCE, aula d’informàtica TD0107AI

L’objectiu d’aquest taller és aprendre a utilitzar el mòdul Qüestionari de l’Aula Virtual, mitjançant el qual es poden crear exercicis autocorrectius per a l’avaluació i autoavaluació de l’estudiantat amb diversos tipus de preguntes: de vertader o fals, de resposta breu, de resposta oberta, d’aparellament, etc.

Disseny de presentacions

Durada: 8 hores
Dates i horaris: 22 i 29 de gener de 2008 de 10 a 14 h
Lloc: Sala Multimèdia del CENT

No es tracta d’un curs sobre el funcionament del PowerPoint, ni tampoc sobre cap altre programari més sofisticat o més espectacular. L’objectiu és senzillament desenvolupar tècniques i estratègies per a realitzar presentacions més efectives en el camp de l’ensenyament i en la comunicació d’idees, independentment del programari concret que s’utilitze.

Web 2.0

Durada: 12 hores
Dates i horaris: 31 de gener, 1 de febrer i 5 de febrer de 2008 de 10 a 14 h
Lloc: ESTCE, aula d’informàtica TD0102AI

Taller teòrico-pràctic, de caràcter introductori, sobre el Web 2.0. Es tractaran els conceptes bàsics i l’aprofitament didàctic d’algunes de les eines més importants, sobretot blogs, wikis i RSS.